İşte Alanya'nın son korona virüs vaka raporu

Geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek korona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

İşte Alanya'nın son korona virüs vaka raporu
Böcek’in ardından Alanya’yı etkisi altına alan korona virüs haberi ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in annesinin ve babası Mehmet Yücel’in ve testinin pozitif çıkması oldu. Başkan Yücel ise bu haberin ertesi gününde test sonucunun pozitif olduğu açıklandı.

Başkan Yücel’in temaslı olduğu kişiler korona peş peşe Covid-19 testi yaptırmaya başladı. COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşine ve yakın çevresine test yapıldı. Yücel’in ardından Başdanışmanı Esap Yaşar Yılmaz, İYİ Partili Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, Yücel’in kız kardeşi Mine Atalay, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Baki Tamer Telli ve Tunahan Kasapoğlu’nun testleri de pozitif çıktı.

Ayrıca temas zincirinde olan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve Yücel’in makam şoförü Süleyman Akın’ın testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Testi negatif çıkan diğer isimler ise, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Partili Meclis Üyesi Fikret Arık ve Alper Arıkan oldu. Öte yandan Alanya Belediyesi personelinin ve temas zincirinde bulunan kişilerin de testlerini yaptırdığı ve henüz sonuçlanmayan birçok test olduğu da biliniyor.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, 17:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83