İYİ gençler anneleri unutmadı

İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları, Başkan Fatih Uyar'ın önderliğinde 'Anneler Günü'ne özel karanfil dağıttı.

İYİ gençler anneleri unutmadı

 İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Anneler Günü'nde anneler ve geleceğin anneleri için seferber oldu. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Uyar'ın öncü olduğu organizasyonda, gençlik kolları üyeleri annelere ve geleceğin anne adaylarına kırmızı karanfil dağıttı. İskele Caddesi Şelale önünde dağıtıma başlayan gençler, Atatürk Caddesi, 25 Mt'lik yol ve ara caddelerde toplam 500 adet karanfil dağıttı. 

banner111

ANNELERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZ

Karanfil dağıtımına başlanmadan önce Parti binasında bir araya gelen gençlik kollarına kısa bir konuşma yapan Başkan Uyar, Her kadın bir anne adayıdır. Bugün onların günü. Gönül isterdi ki hergün böyle organizasyonlar düzenleyelim. Annelerimizi her daim mutlu edelim. Bugün annelerimiz için özel bir gün. Ve biz İyi Gençlik olarak bugün onları yalnız bırakmayacağız' dedi. Başkan Uyar,'Bu özel günde büyük, küçük, yerli ya da yabancı diye düşünmeyin. Anne her yerde annedir. Kırmızı karanfillerimizi tüm annelerimize verelim' diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmalar ve görev dağılımından sonra gruplara ayrılan gençler, bölge bölge dağılarak annelerin günlerini kutladı. Kendi günlerinde hatırlandıklarını gören anneler, karanfilleri dağıtan gençlere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83