KADİR GECESİNDE SAHUR BÜYÜKŞEHİRDEN

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla Alanya’da 25 camide kandil lokumu ikramında bulundu. Emine Özmüftüoğlu Camii’nde ise sahur programı düzenledi.

KADİR GECESİNDE SAHUR BÜYÜKŞEHİRDEN

 Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni hep birlikte büyük bir huşu içinde idrak ettik. Kadir Gecesi dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Alanya’daki 25 camide kandil lokumu ikramı yaparken, Alış Camii’ndeki programa Alanya’da bulunan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Kadın Kolları katıldı. Alış Camii’nde kılınan teravih namazından sonra Bakan Çavuşoğlu vatandaşların yakın ilgisine karşılık verdi. İl Başkanı Rıza Sümer ise kadın kolları ile birlikte vatandaşlara kandil lokumu ikramı yaptı. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da kandil programının ardından Emine Özmüftüoğlu Camii’nde sahur programı düzenledi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in ev sahipliğinde yapılan sahur programına Alanya Müftüsü Mustafa Topal ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, kendi elleriyle vatandaşlara çorba servisi yaptı. Hep birlikte yenen sahurdan sonra Alanya Müftüsü Mustafa Topal’ın duasından sonra program sona erdi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Ramazan  ayının son günlerini yaşıyoruz. Bin geceden daha hayırlı olan kadir gecesini hep birlikte idrak ettik. Bu gecenin anlam ve önemine uygun olarak vatandaşlarımızla birlikte ibadetlerimiz yaptık. Kandil lokumu ikramında bulunduk. Ayrıca Emine Özmüftüoğlu Camiinde sahur programımız oldu. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nın da tüm İslam Alemine ve dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyor. Halkımızın bayramını kutluyorum “ dedi. .  

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83