Kar kapatıyor büyükşehir açıyor

Alanya'da karın kapattığı yolları Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri açıyor.

Kar kapatıyor büyükşehir açıyor

 Alanya çevresinde iki gündür etkili olan kar ve tipi şehrin kuzey yamaçlarını beyaza bürüdü.  Eşsiz bir manzaranın yanı sıra kar, yaşamı da olumsuz etkilemeye başladı.  Yoğun kar yağışı Alanya kırsalında hayatı adeta felç etti. Yıllar sonra yağan kar bir çok yerde ulaşımı etkiledi. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri de yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Mahmutseydi Mahallesi  ile Gedevet  Yaylası arasındaki grup yolunu iş makinaları ile temizledi. Kar nedeniyle kapanan yollar trafiğe açılırken, Dere ve  Türktaş Mahallerinin yolu aşırı buzlanma ve yoğun kar nedeniyle tedbir amaçlı olarak trafiğe kapatıldı. Diğer yandan Dim Vadisi’nde yoğun kar nedeniyle kapanan Akçatı, Uğurlu ve Üzümlü yolu ise Büyükşehir Belediyesi’nin iş makineleri tarafından açıldı. Kar temizliğinin ardından bölgede trafik akışı normale döndü. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çalışmaları yerinde incelerken,     “ son yılların en zorlu hava şartlarıyla bölgemiz karşı karşıya, vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor.  Karla mücadele devam edecek  “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83