Karadağ'dan DSİ'ye Alanya'da görev çağrısı

Karadağ'dan DSİ'ye Alanya'da görev çağrısı

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, seçim olması durumunda ilçede en hazırlıklı parti olduklarını söyledi. Halkın önüne sandık konulması zamanının geldiğini vurgulayan Karadağ, Alanya’da genel seçimlerde birinci parti olacaklarını belirtti.


CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da kış döneminin kurak geçtiğini belirterek sulama ile ilgili projelere hız verilmesini istedi. İçme sularının tarımsal amaçlı kullanıldığını ifade eden Karadağ, DSİ’yi Alanya’da göreve davet etti. Açıklamalarına pazartesi günü 102 mahalledeki delegelerle toplantı yaptıklarını belirterek başlayan Karadağ, mahalle temsilcilerinin eleştirilerini, görüşlerini, önerilerini aldıklarını söyledi. Karadağ, “Toplantıda şunu gördük ki şu anda genel bir seçim olduğu zaman CHP en hazırlıklı parti. Arkadaşlarımızın dinamizminden ve gözlerinden şunu gördük ki Alanya’da genel seçimlerde birinci parti olmaya hazırız” dedi. 

banner111

  “BU MEZBELELİKTEN ALANYA KURTULMALI”

 Büyükşehirin birimlerinin ciddi olarak yaz hazırlıklarını yaptıklarını ve çalıştığını dile getiren Karadağ, “DSİ’nin Mahmutlar’da çeşitli dereleri var. Bu dereler uzun süredir temizlenmedi. Dim Vadisi, Alara Çayı Vadisi ve Sak Irmağı’nın denize dökülen yerlerinde özellikle yaz döneminde müthiş bir sinek popülasyonu var. Vektörel mücadeledeki arkadaşlarımız burada cansiperane şekilde çalışıyor ancak DSİ’nin bu tür dere yataklarını temizlemesi ve bu mezbelelikten Alanya’nın kurtulması gerekir diye düşünüyorum. DSİ Müdürü ile görüşme yapacağım” ifadelerini kullandı. 

 “DSİ’Yİ ALANYA’DA GÖREVE DAVET EDİYORUM”

 Bu sene koş döneminin kurak geçtiğini hatırlatan Karadağ, su kaynaklarının zor durumda olduğunu söyledi. Karadağ, “Su kaynakları kurumuş. Artık tarım yapacak olan üreticimiz su konusunda çok muzdarip. Alanya’nın çeşitli bölgelerinde yapılacak olan sulama suyu hizmetlerinin bir an önce yapılması gerekli. Pandemi döneminde maalesef içme sularında kullanacağımız suları  halkımız tarımsal amaçlı kullanmaya başlayınca ikinci sıkıntı da söz konusu oluyor. Buradan DSİ’yi Alanya’da göreve davet ediyorum. Bir an önce hem tarım hem de dere yatakları konusunda Alanya’mızın rahata eriştirilmesi gerekli” dedi. 

 “TAŞ’I BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİNİ GÖRMEYE DAVET EDİYORUM” 

24 Mayıs’ta ASAT Genel Kurulu’nun toplanamaması ile ilgili AK Parti İl Başkanı İbrahim Taş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik ‘Beceremiyorsan koltuğu bırak’ eleştirileri sorulan Karadağ, Taş’ın yakışıksız sözlerine devam ettiğini belirtti. Karadağ, “Böcek hasta yatağında yatarken, Taş’ın Böcek’e yönelik çivi çakmadı gibi eleştirileri söz konusuydu. Burada başta Taş olmak üzere tüm halkımızı büyükşehir hizmetlerini görmeye davet ediyorum. Bizim tüm hizmet birimimiz, daire başkanları ve buradaki hizmet birimleri çalışmalarına dört dörtlük devam ediyor. Bunu görmemezlikten gelmeyi art niyetli bir davranış olarak addediyorum. ASAT konusuna gelince bu muhalefetin teklifiyle değil, Böcek’in teklifiyle olacak iş. Biz ASAT’ın genel kurulunu yapmak istiyoruz diye hiç kimse kendi kafasından büyükşehir belediye hizmetlerini veya belediye gündemini meşgul etmeye hakkı yok. Yeri geldiği zaman mutlaka yapılacaktır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83