Karadağ yeşil sahaya indi

CHP Alanya Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’nın organize etmiş olduğu halı saha maçında, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Can Karagöz, Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Uyar, Gökhan Sipahioğlu, Anıl Topak, CHP Alanya Gençlik Kolları İlçe Başkanı Birkan Ceylan ve yönetimi ter döktü.

Karadağ yeşil sahaya indi
CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen halı saha futbol maçında CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başlangıç vuruşunu gerçekleştirdi.

Mücadele sonrası kazananın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu vurgulayan Karadağ, ‘Önemli olan kazanmak değil. Bizler sporun birleştirici gücü ile, tıpkı partimizin birleştirici gücüne inancımızla, hem memleket, hem yurttaşlarımız için ter dökmeyi görev edindik. Bu güzel organizasyon için Gençlik Kolları Başkanımız Birkan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, İl Başkan Yardımcımız Mehmet Can Karagöz’e, Alanya Belediye Meclis Üyemiz Yılmaz Bağışlar’a, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Haydar Uyar, Gökhan Sipahioğlu ve Anıl Topak'a teşekkür ediyorum. Geleceği gençlerimizin kuracağına inancımız tamdır’ ifadelerini kullandı.

CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ise yaptığı açıklamada ‘Bu güzel organizasyon için emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan başta İlçe Başkanımız Coşkun Karadağ olmak üzere, İl Başkan Yardımcımız Mehmet Can Karagöz, Belediye Meclis Üyemiz Yılmaz Bağışlar, Yönetim kurulu Üyelerimiz, Haydar Uyar, Gökhan Sipahioğlu ve Anıl Topak'a teşekkür ederim’ dedi.

CHP’liler dostluk maçı sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.













Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83