Karalama komedisi ellerinde patladı

Karalama komedisi ellerinde patladı

Alanya Aşevi hakkında karalama amaçlı yayınlanan "vatandaşın yemeği gelişi güzel markete bırakılıyor" iddiasının gerçek nedeni ortaya çıktı.

Aşevi personelinin duyarsızlıktan değil, fazla duyarlılıktan dolayı vayandaşın yemeğini sokağa ya da kapı önüne değil, sağlıklı ve güvenli saklanabileceği market dolabına bırakıldığı anlaşıldı. 

"Oba  Mahallesi Kadıpınarı Cadesinde bir vatandaşa Antalya büyükşehir belediyesi alanya aşevin tarafından gönderilen yemek gelişi güzel bir şekilde mahalle bakkalına bırakılıyor" şeklindeki iddianın gerçeği yansıtmadığını anlaşıldı. 

banner111

Yemek gönderilen vatandaşın dağıtım saatinde evde olmadığı, yemeğin güvenli saklanamadığı, sokağa ya da kapı önüne bırakılınca sokak hayvanları ve başka tehlikelere karşı korunamadığından güvenli olan bir yerde, market dolabına bırakıldığı, vatandaşın eve gelince yemeği bu dolaptan aldığı anlaşıldı.
Bu uygulamanın vatandaşın talebi üzerine yapıldığı anlaşılırken 
Marketçi Rafet Karaduman "Yemek geldiğinde bazen komşu evde olmuyor. Gün içinde hayvanlar tarafından bertaraf edilmemesi veya böcek gelmemesi için markete bırakılıyor. Bu durumda da bir sıkıntı görülmedi." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83