Karayollarından uyarı! O yol trafiğe kapalı

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları dolayısıyla kapalı olan yolları açıkladı ve sürücüleri uyardı. Listede Alanya'da var

Karayollarından uyarı! O yol trafiğe kapalı
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akseki-Manavgat-Alanya yolunun 7-9. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Doğankent- Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Maçka Tüneli'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yolun Trabzon-Maçka yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü, Maçka-Trabzon yönünde ise servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Akhisar-Manisa yolunun 24. kilometresinde, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamındaki köprü çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde 7 Mart'a kadar sürecek Serbest Geçiş Sistemi (SGS) montaj çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle yolun İzmir-Aydın yönünde bant aktarması yapılarak trafiğe Torbalı yönünde gidiş-geliş olarak izin veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83