KARDEŞ ŞEHİR TÜRK GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

16. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan aralarında Talsi Belediye Başkan Yardımcısı İnga Priede, Rövaniemi Başkan Yardımcısı Riitta Erola, Galdbeck Başkan Yardımcısı Ulrih Namyslo, Trakai Başkan Yardımcısı Marija Puc ve Nea Lonia Başkan Yardımcısı Christos Kanlis’in bulunduğu kardeş şehirler delegasyonları dün akşam düzenlenen Türk Gecesi’nde bir araya geldi.

KARDEŞ ŞEHİR TÜRK GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

 Geceye, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Meclis üyeleri ve kardeş şehir heyetleri katıldı. Alanya ve Türk kültürünün tanıtıldığı gecede Alanya’ya özgü yemekler ikram edildi; folklor gösterileri, yöresel oyunlar sergilendi. Türk Gecesi’nin sonunda Talsi, Trakai, Gladbeck, Rovaniemi ve Nea Lonia şehirlerinden gelen delegasyonlar, Belediye Başkanı Yücel’e ülke ve şehirlerinin kültürünü tanıtan hediyeler sundular. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de İpek Koza Atölyesinde kursiyerlerin ürettiği ipek kozasından yapılan Alanya kültürünün simgesi tablo hediye etti.

banner111
Tüm kardeş şehir heyetleri Başkan Yücel’e teşekkür ederek, kardeş şehirler arasındaki kültür, eğitim, spor ve turizm işbirliğinin yanı sıra arkadaşlıklarının da güçlenerek devam edeceğine inandıklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 12:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83