Kaymakam Harputlu'nun minik ziyaretçileri

Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu Öğrencileri, Alanya İlçe Milli Müdürü Hüseyin Er ve Öğretmenleri ile birlikte Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Harputlu'nun minik ziyaretçileri

Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu 1 B Sınıfı öğrencileri tarafından "Farkındayız Minnettarız" projesi hayatı geçirildiğini ve bu projeyi Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya sunmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Farkındayız Minnettarız projesinin amacı; Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu öğrencilerine günlük yaşamda karşılaştığı herkesi (Okulun tüm paydaşları ve meslek erbapları) farkettirmek, tüm bu meslek gruplarının öğrenciler için yaptıklarına farkındalık sağlamaktır. Bütün meslek gruplarını tanıtma amacındayız. Bu kapsamda Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek eğitim-öğretime ve projelere sağladıkları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik" dedi.

banner111
KAYMAKAM HARPUTLU "ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Önemli bir proje olduğunun altını çizen Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Bu proje ile bu yaştaki öğrenciler yerinde öğrenip, meslekler akıllarında kalıcı oluyor. Öğrenmek bu yaştaki çocuklar için oldukça önemli. Çocuklarımızın projelerine destek vermeye ve başarı seviyesini yükseltme yolunda atacakları adımlarda öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

ÖĞRENCİLER KAYMAKAMLIK MAKAMINI ŞENLENDİRDİ

Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu 1 B Sınıfı öğrencisi Furkan Kerem Uysun arkadaşları adına yapmış olduğu konuşmanın ardından, Gülbahar Tekeli isimli öğrencinin İstiklal Marşının ilk iki kıtasını okudu. Yunus Emre Uysal'ın saz ile 'Türkiye'm şarkısını çalmasının ardından öğrencilerin yapmış olduğu ziyaret son buldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83