Kaymakam Tanrıseven'e hüzünlü veda

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son kararname ile İzmir'in Tire ilçesine atanarak, Alanya'ya veda etti. Kaymakam Tanrıseven, "Alanya'yı hakkaniyetli ve adetli bir şekilde yönettim" dedi.

Kaymakam Tanrıseven'e hüzünlü veda

 Alanya Kaymakamlığı görevini 2.5 yıldan beri yürüten Kaymakam Tanrıseven için, Hükümet Konağı önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Daire Amirleri, Meclis Üyeleri Kaymakamlık Personeli, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

banner111
Kaymakam Tanrıseven ilçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlarla ile tek tek tokalaşarak vedalaştı. Kaymakam Tanrıseven için düzenlenen uğurlama programı esnasında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. 

"ALANYA'YI HAKKANİYETLİ VE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE YÖNETTİM"

Alanya'yı hakkaniyet ve adaletle yönettiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, "Alanya Belediye Başkanımız, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü, iktidar parti ve muhalefet parti temsilcileri burada görmek beni mutlu etti. Demek ki Alanya'yı hakkaniyetli ve adaletli bir şekilde yönetmişim. Bütün Kaymakamlık hayatım boyunca, ‘Dicle’nin kenarında bir kuzuyu kurt kapsa hesabı benden sorulur’ diyen İslam Halifesi Hazreti Ömer’in sözünü kendime şiar edindim. Bana destek olan ve buraya kadar gelerek beni uğurlayan herkese teşekkür ediyorum. Allah'a ısmarladık" dedi.

Veda sonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaymakam Tanrıseven'e çiçek takdim etti. Kaymakam Tanrıseven alkışlar eşliğinde ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 17:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83