KAYMAKAMDAN BİRİM AMİRLERİNE TALİMAT

Sosyal yardıma muhtaç vatandaşların tespiti için kapı kapı gezilmesi talimatını veren Kaymakam Tanrıseven, ulaşılmadık yardıma muhtaç kimsenin bırakılmamasını istedi.

KAYMAKAMDAN BİRİM AMİRLERİNE TALİMAT

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Bağlı Kurum Müdürleri  ile Kaymakamlık Toplantı Salonunda değerlendirme toplantısı yaptı.

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Huzurevi ve Kadın Konukevi Müdürleri ile yaptığı toplantıda genel bir değerlendirmede bulundu. Kaymakam Tanrıseven, Kurum Müdürlerinden koordineli çalışmalarını ve vatandaşlarla aralarına mesafe koymamalarını istedi. Sosyal yardıma muhtaç vatandaşların tespiti için  kapı kapı gezilmesi talimatını veren Kaymakam Tanrıseven, ulaşılmadık yardıma muhtaç kimsenin bırakılmamasını istedi. 

TARISEVEN “DEVLET, KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı konuşmada "Devlet, Kimsesizlerin Kimsesidir. Bizler yardıma muhtaç Ailelere bir bir ulaşarak ihtiyaçlarını tespit yardım etmeliyiz. Huzurevinde yaşayan huzurevi sakinlerinin sorunları ile yakından ilgilenerek onlara huzurlu ve güvenilir bir ortamda yaşamaların sağlamalıyız. Çocuk evlerindeki çocuklarımızı mutlu etmeliyiz. Aile içi şiddete karşı gereken önlemleri almamız gerekiyor. Belirlediğimiz ilkeler doğrultusunda tam bir Sosyal Devlet anlayışı içerisinde insanlara hizmet etmeliyiz" dedi. 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal, Huzurevi Müdürü Esra Özaslan ve Kadın Konukevi Müdürü Yeşim Öztürk  katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83