Kaymakamdan gazeteciler günü mesaji

Kaymakamdan gazeteciler günü mesaji
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Dünya’yı etkileyen korona virüsü salgını nedeniyle alınan tedbirler gereğince gazeteciler gününü kutlamak amacıyla bir araya gelemesek de, önümüzdeki günlerde bir araya gelmenin umuduyla tüm kıymetli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.

Son dönemde teknolojik gelişmeler ile birlikte şehrimizde faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, TV ve radyolar ile ulusal ajanslarımızın temsilcileri sayesinde basınımız, internet aracılığı ile tüm dünyaya ulaşmakta ve başarılı çalışmaları ile şehrimiz için bir gurur kaynağı olmaktadır.

Tüm Dünya toplumlarını etkisi altına alan pandemi günleri sadece yanlış bilgiden kaynaklanan sorunları sergilemekle kalmamış nitelikli bilginin yaşamsal önemini de ön plana çıkarmıştır. Bu zorlu salgın günlerinde kamuoyuna sağladıkları doğru ve hızlı bilgiler ve bulaşıcı hastalık riskine rağmen özverili çalışmalarını devam ettiren tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile ilkeli ve duyarlı bir şekilde görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sevdikleri ve aileleri ile mutlu ve huzurlu günler dilerim."

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 16:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83