Kaymakamdan jandarmaya ziyaret

Kaymakamdan jandarmaya ziyaret
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Alanya İlçe Jandarma Konutanlığında binasında İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Serkan Akbaba ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı tarafından karşılanan Ürkmezer İlçe Jandarma Komutanlığı ile karakollarının yapılanması ile Alanya’nın genel asayiş durumu hakkında brifing aldı.

Daha sonra ilçe Jandarma Komutanlığı, Komando Bölük Komutanlığı ve Merkez Karakol Komutanlığını ziyaret eden Ürkmezer buralarda görevli personelle tanıştı ve iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

Alanya’nın Emniyet ve Asayişi için çalışan personellere teşekkür eden Ürkmezer “İlçe Emniyet Müdürlüğünün ardından İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek bilgi edindik. Alanya gibi gerek yerleşik nüfusu ile ve gerekse de turist sayısı ile önde gelen şehirlerden olan önemli bir kentte Emniyet ve Jandarma personellerimizle hem hemşehrilerimizin hem de misafirlerimizin huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Ayrıca Pandemi döneminde de Jandarma personelimiz de vatandaşlarımız için çok önemli görevler icra ettiler. Bu amaçla çalışmaya da devam edeceğiz. Kurallara uyan bütün vatandaşlarımıza ve görevini yerine getiren tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 05:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83