KAYMAKAMLIKTAN AVM AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Mahmutlar’da yapılan AVM inşaatında tapulu yeri bulunan vatandaşlar ve şirket yöneticileri arasında arbede yaşanmıştı

KAYMAKAMLIKTAN AVM AÇIKLAMASI
Tapulu parsellerine, inşaat çalışmaları süren şaibeli Mahmutlar AVM'yi yapan müteahhit firma tarafından tecavüz edildiği iddiasıyla toprak dökmek isteyen parsel sahipleri ile olayları görüntülemeye çalışan gazetecilerin, inşaat çalışanları tarafından tartaklanmasının ardından Alanya Kaymakamlığı'ndan karar çıktı.  

İŞTE KARARIN AYRINTILARI 

Tanrıseven imzalı soruşturma kararında özetle şu ifadeler yer aldı: 3934 numaralı parselde bulunan taşınmazın Hasan ve Yaşar Basar adına kayıtlı olduğu, mütecaviz Turgut Dingil'in AVM inşaatının müteahhitliğini yaptığı, 3934 numaralı taşınmaza kazı yapmak ve üzerindeki ağaçları sökmek suretiyle tecavüz ve müdahalede bulunduğu anlaşılmıştır.  

VE İŞTE 'MEN' KARARI 

Mütecavizin (Turgut Dingil) tecavüz ve müdahalesinin MEN'i ile taşınmazın mevcut hali ile müştekiye teslimine, keşif için sarf olunan memur yolluk ve giderleri için toplam 292 TL'nin müşteki adına İcra Dairesi'nce mütecavizden tahsiline, idari yargı yolu açık olmak üzere, 3091 Sayılı Kanun'un 35. ve 37. maddeleri gereğince karar verildi. 





Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 09:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83