Kent Meydanı Alanya'ya değer katacak

Bugün sabah Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında esnaflara bilgi verdi. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını ve kentin cazibesini arttıracağını belirtti.

Kent Meydanı Alanya'ya değer katacak
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşan turizm sezonu öncesi esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel, toplantıda projesi tamamlanan kent meydanı hakkında esnaflara bilgi verdi.

“TURİZM SEZONU ÖNCESİ HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK”

Yeni turizm sezonu öncesinde gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Biz her sezon öncesi olduğu gibi bu yılda gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık. İlgili birimlerimiz ve personelimiz yeni turizm sezonuna hazır. Gerekirse 24 saat görevde olacağız. Esnaflarımızın rahat ve huzurlu bir sezon geçirmesi için de çalışmalarımızı devam ettireceğiz.’’ dedi.

YENİ KENT MEYDANI İLE ŞEHİR CANLANACAK

Son dört yılda yaptıkları hizmetler ve projeler hakkında esnafa bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Alanya için bir çok önemli projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Alanya’ya yakışan bir meydan olacak. Kent meydanı projemizde mevcut ağaçlar korunarak, baştan sona düzenleme yapılacak. Proje tamamlandığı zaman Alanyamızın en eski çarşısı olan Hükümet Caddesi de güzel ve modern bir yer haline gelecek. Esnaflarımız da hak ettikleri hizmeti alacaklar.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83