Kerim Ağa'dan kırık şişe isyanı

Gökbel Güreş Ağası Kasımoğlu Kerim Yılmaz, sabah saatlerinde gezinti yaptığı sırada atının ayağını kesen cam şişeye isyan etti.

Kerim Ağa'dan kırık şişe isyanı
Alanya Gökbel Güreşleri’nin 6’ncı defa ağası olan ve altın kemere sahip Kasımoğlu Kerim Yılmaz sabah saatlerinde atıyla Mahmutlar sahilinde gezintiye çıktı. Bu sırada kumun altına gömülmüş bir kırık şişe atın ayağını kesti. Çevredeki kırık cam şişelerini toplayan Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden duruma isyan etti.
Yılmaz açıklamasında, “Bugün sabah şafak söktükten sonra erken saatlerde Kestel'de atımla deniz kenarında gezinti yaparken gece insanların kırıp bıraktığı kuma gömülü olan şişe kırıkları atımın topuğunu kesti. O kadar canı yandı ki resmen ağladı hayvan. Kardeşim fenerleri yakmışsınız belliki ya evlilik teklifi yada doğum günü alemi yapmışsın iyi hoşta o şişeleri çöpleri niye bırakıyorsun be güzel kardeşim. Bir çocuğun ayağını da yarabilirdi. Neyse ki erken saatte çıktığımız için bize denk geldi. Cam kırıklarını tek tek toplayıp, çöpleri attık.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83