Kerim Yılmaz'dan ağalık sonrası ilk açıklama

14 Gökbel Yağlı Güreşleri Ağası seçilen ve bunu 6. defa üst üste başararak Kerim Yılmaz kısa bir açıklama yaparak Başkan Yücel'e teşekkür etti.

Kerim Yılmaz'dan ağalık sonrası ilk açıklama
İş adamı turizmci Kerim Yılmaz 14. Gökbel Yağlı Güreşleri'nin ağası seçildi. 357 bin Lira ile ağa seçilen Kasımoğlu Şirketler Gurubu sahibi Kerim Yılmaz bunu 6. kez üst üste başararak kırılması zor bir rekora da imza attı. 

Kerim Yılmaz'ın ağalığı sonrası Alanya'dan Yılmaz'a tebrik mesajları yağdı. Gökbel Güreşlerine en büyük emeği veren isimlerin başında gelen Yılmaz'ı ilk tebrik eden isim Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'di.

Başkan Yücel, "Gökbel'in ağası yine değişmedi. 357 bin lira ile üst üste 6. kez Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimizin Ağası seçilen Kerim Yılmaz'ı tebrik ederim." diye konuştu.

YILMAZ'DAN BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR

Gökbel Ağası Kerim Yılmaz ise sosyal medyadan bir açıklama yaparak teşekkür etti. Yılmaz, "Peygamber sünneti olan ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerinin 14. yılında Alanya'da ağalık kemerini kuşanmak yine bize nasip oldu. Ata sporumuzun yaşatılması noktasında başta Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel olmak üzere tüm sponsorlara, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, saygı ve sevgilerimi sunarım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83