Kestel, Yücel için meşalelerle yürüdü

Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı Başkan Adem Murat Yücel, Kestellilerden büyük destek görüyor. Kestelliler dün akşam Yücel için meşaleler ve davullar eşliğinde seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü.

Kestel, Yücel için meşalelerle yürüdü

10 yıl Kestel Belediye Başkanlığı görevinden sonra 5 yıldır da Alanya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Adem Murat Yücel’e kendi doğup büyüdüğü Kestel Mahallesi sakinleri büyük destek veriyor. Dün akşam Kestel’de toplanan Kestel Mahalle sakinleri, otobüsler ile Alanya’da 25 Metrelik Caddede Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) bulunan Adem Murat Yücel’e sürpriz yaptılar. Ellerinde meşaleler ve davullar eşliğinde Yücel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giden Kestelliler, ‘En büyük başkan bizim başkan. Bahçelerde Badem Alanya’da Adem. Adam gibi Adam. Sen yürüyeceksin arkandan millet yürüyecek. Hizmet senin işin. Rantiyeci değil şantiyeci başkan. Kestel seninle gurur duyuyor” diyerek tezahüratlarda bulundular.

banner111

Kestellilerin sürprizi karşısında oldukça duygulanan Başkan Yücel duygusal anlar yaşadı. Hemşerileri ile buluşan Başkan Yücel’in zaman zaman gözleri dolarken, Yücel ile hemşerilerinin buluşması ise görülmeye değerdi. Başkan Yücel, “Baba ocağım, Kestel’imden gelen kıymetli hemşehrilerim Seçim Ofisimizi ziyaret etti. Büyük destekleri için bütün gönül dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biriz, birlikteyiz! ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83