Kiriş: Şehir kontrolünü kaybetti

Kiriş: Şehir kontrolünü kaybetti

Kurban Bayramı tatilinde yine Alanya'da istenmeyen görüntüler yaşandı. Plajlarda, parklarda, bahçelerde ve otoparklarda istenmeyen görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar şehirde disiplinin kalmadığını, denetimin azlığı sebebiyle Alanya'nın marka değerinin düştüğünü söylediler. Bir tepkide Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş'ten geldi. Kiriş yapmış olduğu açıklamada;

"Bu Kurban Bayramı'nda da Alanya maalesef yine sınıfta kaldı. Turizmin gözde şehirlerinden Alanya'mıza yakışmayan görüntüleri sosyal medyadan üzüntüyle takip ettik. 

banner111

Türkiye’de turizm başkenti sayılan Antalya'nın en gözde şehri Alanya’nın il olması konuşulduğu bu dönemde hem turistik kent, hem de ticaret şehri imajlarını tesis etmemiz ve geliştirerek büyütmemiz oldukça önemli. Aksi takdirde pamuk ipliğine bağlı turizm kenti imajını ve potansiyelini kaybetmemiz an meselesi olabilir.

Alanya artık şehir disiplinsizliği ile anılan, kontrolünü kaybetmiş, huzurun sağlanamadığı bir kent haline geldi. Bu durum Alanya'nın marka değerini fazlasıyla zedeledi. 

Alanya'mızın huzuru ve güvenliği için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Sadece denetimleri değil projeler geliştirerek turizm potansiyelini doğru yönlendirmeler yaparak bölgesel yığılmaları ve nahoş görüntüleri her yıl yeniden konuşmamalıyız." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83