Kırlangıç Parkı Mahmutlar'a nefes aldırdı

Alanya Belediyesi'nin Mahmutlar Mahallesi'ne kazandırdığı Kırlangıç Parkı özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor. Aileler için nefes alma yeri olan parkta, çocuklarda oyun gruplarında keyifli dakikalar geçiriyor.

Kırlangıç Parkı Mahmutlar'a nefes aldırdı
Yeşil alan ve park projelerine büyük önem veren Alanya Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parklar çocuklar için oyun alanlarına, vatandaşlar için kaynaşma ve sosyalleşme alanlarına dönüştü. Haftasonları parkları dolduran vatandaşlar, çocukları keyifli dakikalar geçirirken birbirleri ile tanışma ve sohbet etme imkanı buluyorlar.

Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdığı Kırlangıç Parkı ve spor tesisleri de bunlardan sadece biri. Hafta sonunu çocukları ile güvenli ve temiz bir ortamda geçirmek isteyen aileler soluğu Kırlangıç Parkı’nda alıyor. Parkların çocuklar kadar ailelerinde vakit geçirebileceği bir sosyal tesis gibi projelendirildiğini belirten vatandaşlar, “Özellikle Kırlangıç Parkı çok yönlü imkanları ile muhteşem olmuş. Çocuklarımız eğlenirken bizlerde mutlu oluyoruz” dedi.

Mahmutlat Muhtarı ahmet Top'ta konuyla ilgili, "Alanya Belediyesi ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. En güzel hizmetlerin gelmesi dileğiyle." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83