KIRSAL MAHALLELERDEKİ YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Dimçayı kenarındaki Kuzyaka Mahallesi’nin eski okulu, bina ve çevresiyle birlikte, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, çok amaçlı sosyal alan olarak yeniden düzenleniyor.

KIRSAL MAHALLELERDEKİ YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

 BAŞKAN YÜCEL, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ” DEDİ

banner111
Mahalle gezileri ve vatandaş toplantılarında verdikleri sözlerin arkasında olduklarının altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dimçayı kenarındaki Kuzyaka Mahallesi’nin eski okulunda yapılan düzenleme ve sosyal alanlarla ilgili bilgi verdi.

Alanya Belediyesi’nin, merkezin yanısıra 68 kırsal mahallede yürüttüğü hizmetlere bir yenisinin daha eklediğini  kaydeden Başkan Yücel, “ Kuzyaka Mahallesi 125 Ada 36 parselde eski okulun bulunduğu yeşil alana, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından bir park projesi çizilip inşaat çalışmasına başlandı. İçerisine oyun grupları, fitnes aletleri, pergolalar ve piknik masalarının yeralacağı parkın yanısıra okul binasında da düzenlemeler yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilen bina, mahallelinin kullanabileceği düğün, nişan, taziye ve toplantı yeri olarak düzenlenerek mahalle muhtarlığına teslim edilecek” dedi.

“TOPRAK KAYMASINI ÖNLEMEK İÇİN TAŞ İSTİNAT DUVARI ÖRÜLDÜ”

Okul  yerleşkesinin engebeli bir yapıya sahip olmasından dolayı toprak kaymasını önlemek için taş istinat duvarı ördüklerini ve bitkilendirme çalışmasının devam ettiğini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, manzaranın bozulmaması için de panel çit ile parkın çevresinin çevrileceğini vurguladı. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yücel,  oyun gruplarının yerleştirilmesinin ardından, en kısa zamanda parkın halkın hizmetine açılacağını ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 11:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83