Kırsaldan Büyükşehir'e yol teşekkürü

Alanya'nın Yassıpınar Samsa Kadıyakası yolu Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Değirmendere Muhtarı Kasım Günay Büyükşehir'e teşekkür etti.

Kırsaldan Büyükşehir'e yol teşekkürü
5 yıl öncesine kadar ilk yağmurdan sonra geçen her arabanın çamura saplandığı Yassıpınar Samsa Kadıyakası yolumuz asfalta kavuştu. Yolda yapılan çalışmalara oldukça sevinen vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. 

Değirmendere Muhtarı Kasım Günay vatandaşlar adına teşekkür ederek, "Halkımızın hakettiği bu hizmeti sunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'e, İsa Akdemir'e, Musa Şefime, Alanya Hizmet Birimi'ne şahsın ve mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yaya olarak bir günde ulaşım sağladığımız Alanya Samsa arası şu anda bir bir buçuk saate düşmüştür. Geçen yıl ve bir önceki yıl Taşatan Yolu'nun geriye kalan kısımları zaten asfalt yapılmışdı. An itibariyle Yassıpınar - Kadıyakası arası da asfalta kavuştu ve bu yıl Yassıpınar ve Samsa artık yakın bir yer haline geldi. Bu hizmeti halkımıza sunan idarecilerimiz gerçekten teşekkürü hak etmişlerdir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83