Kocabeyoğlu’ndan AK Parti’ye geçen Çokal’a sert tepki

İYİ Parti'den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti'ye geçti. Cahit Kocabeyoğlu, “Hakkımız haram olsun” diyerek Çokal’a tepki gösterdi.

Kocabeyoğlu’ndan AK Parti’ye geçen Çokal’a sert tepki
İYİ Parti'den istifa eden Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti'ye geçti. Tuba Vural Çokal, AK Parti’nin bugünkü grup toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından AK Parti'ye katılan milletvekili ve belediye başkanlarına rozetlerini taktı.

Bu sürpriz gelişme sonrası İYİ Parti kesiminden Çokal’a sert tepki geldi.

Türk Eğitim SEN Alanya Kurucu Başkanı ve uzun süre Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nda Yönetim Kurulu üyeliği yapan daha sonrasında ise 27. dönem İYİ Parti Antalya milletvekili adayı olan Cahit Kocabeyoğlu, sosyal medya üzerinden Tuğba Vural Çokal’ı eleştirdi.

Kocabeyoğlu yaptığı paylaşımında, “Başından beri seni hiç gözüm tutmamıştı ama çare yok susmuştum. Zaten seçildiğin günden beridir bir merhabam yok, hiç diyalog kurmadım, bir telefon numaranı dahi alıp da kaydetmedim.

Şahsen İYİ Parti vekil adaylarından biri olarak, o mübarek Ramazan’da, o Akdeniz sıcaklarında, teşkilat yöneticileri ve ekibimizle kampanya bölgemizden ve Alanya’dan yüzde 21 (Yaklaşık 50 bin) oy göndererek, seni son 3. sıradan vekil seçtik. Kime sorup da istifa ettin, bari bağımsız kalsaydın ya. Hakkımız haram olsun ve Allah senin müstehakını versin inşallah.” ifadelerini kullandı.







Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83