Konaklı esnafının imdadına Toklu yetişti

Konaklı-Güzelbağ yolu üzerindeki çalışmalarda oluşan toz ve çamur nedeniyle zor günler geçiren esnafın imdadına Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu yetişti.

Konaklı esnafının imdadına Toklu yetişti
Konaklı-Güzelbağ yolu üzerinde TEDAŞ ekipleri elektrik tellerini yer altına alma çalışması yapıyor. Çalışmalar son hızıyla sürerken oluşan toz ve çamur nedeniyle esnaf zor günler yaşıyordu. Konuyla alakalı görevi üstlenen Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Hilmi Uyar, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile görüştü. Konaklı Sanayi Kavşağı'ndan Güzelbağ Kavşağı'na kadar olan yolun yıkanması gerektiğini aktaran Uyar'ın çağrısına anında yanıt geldi. Yetkililerle görüşen Toklu'nun direktifler, doğrultusunda yol bu sabah saatlerinde ekipler tarafından yıkandı ve esnafın çamur derdi bitmiş oldu. 

Konuyla alakalı konuşan KEYDER Başkanı Uyar, Toklu'ya teşekkrü etti ve saygılarını sunduğunu belirtti. 

Bu arada yoldaki çalışmaların taş döşeyen firmanın değiştiği için yavaşlama evresine girdiği ancak en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı ve yol üzerindeki kesiklerin sıcak asfalt ile kapatalıcağı belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83