KONAKLI SEYİR TERASI KAPILARINI AÇIYOR

İşletmeciliğini Cevdet Er'in yaptığı Alanya Bakkallar Odası'na ait olan Konaklı Seyir Terası, kapılarını 31 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan 'Sünnet şöleni' ile açıyor.

KONAKLI SEYİR TERASI KAPILARINI AÇIYOR
Alanya Bakkallar Odası'na ait olan Konaklı Seyir Terası'nın işletmecisi Cevdet Er, basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya ATV Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık, ATV Haber Müdürü Tolga Kaynar, Alanya Adres İnternet sitesi Sahibi Ali Doğan, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp'in yanı sıra bir çok basın mensubu katıldı. Kahvaltının sonunda açıklama yapan Cevdet Er, "Cumartesi günü Konaklı Seyir Terasımızda hizmete giren Kır Doğa Tepe Düğün Salonu vatandaşların ücretsiz faydalanabileceği toplu sünnet düğününe ev sahipliği yapacak. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen herkes ücretsiz olarak bu hizmetten yararlanabilecek. Tüm vatandaşlar sünnet şölenine davet ediyoruz" dedi.

‘ŞÖLENE DAVET’

Seyir Terasının sahibi Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp ise, "Toplamı 60 dönüm olan ve 2 bin metre kare kapalı alanı olan Seyir Terasımızda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Buraya hafta sonlarında vatandaşlarımız gelip ücretsiz bir şekilde mangallarını yapabilirler. Ayrıca 31 Ekim cumartesi günü salonda ücretsiz sünnet şöleni düzenliyoruz. Gelmek isteyen herkesi bu şölene davet ediyoruz" dedi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83