Kooperatiflerde kongre günü

Alanya'da faaliyet gösteren 3 kooperatif yarın kongrelerini gerçekleştirecekler.

Kooperatiflerde kongre günü
Alanya'da faaliyet gösteren ve Ali Akkaya'nın başkanı olduğu Alanya Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Velittin Yenialp'in başkanı olduğu Alanya Keykubat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Hüseyin Alataş'ın başkanı olduğu Alanya Sanayi Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi yarın kongrelerini gerçekleştiriyorlar. 

Yeni çıkan kooperatif yasası ile birlikte bilindiği üzere kooperatiflerin her yıl yaptıkları mali kongreler kaldırılmış ve 3 yılda bir seçimli mali genel kurul yapılmasına karar verilmişti. Bu bağlamda 3 kooperatif de yarın genel kurullarını gerçekleştirecekler.

Alanya Şoförler Odası'nda gerçekleştirilecek olan genel kurullar arka arkaya yapılacak. 

Genel kurullar; Ali Akkaya başkanlığında Alanya Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu ile saat 10.00'da start alacak. Hemen arkasından saat 13.30'da Velittin Yenialp'in yeniden başkan olacağı Alanya Keykubat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin kongresi gerçekleştirilecek. Saat 15.30'da ise Alanya Sanayi Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nin kongresi yapılacak ve Hüseyin Alataş yeniden başkan olacak.  

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83