Korona teşhisi konulan öğrenciye Çavuşoğlu'ndan telefon

Korona teşhisi konulan öğrenciye Çavuşoğlu'ndan telefon
Türkiye birçok ülkeye uçuş yasağı getirdiği dönemde İrlanda'da kalan Ayten Sevil Türkiye'ye gelmişti. Sevil, koronavirüs testinin sonucunu açıkladı.
Korona virüs salgını sonrası önlemler kapsamında uçuş yasağı olan 7 ülkeden 3 bin 358 öğrenci getirilerek karantina altına alınmıştı. Bu kapsamda İrlanda’dan getirilen öğrenciler arasında bulunan Ayten Sivil sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla korona testinin pozitif çıktığını belirtti. Genç kadını Bakan Çavuşoğlu telefonla arayarak moral verdi.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun telefonla arayarak moral verdiği genç kadına Alanya’dan Genç kadına Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş ve Nurettin Uludağ da twitter üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TELEFONLA ARADI

Karantina sonrası test sonucunun pozitif çıkmasıyla Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kendisinin arayarak moral verdiğini söyleyen Sevil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

Test sonucum pozitif çıktı ama şuan olabileceğim en güvenilir yerde, Türk hekimlerinde, ülkemdeyim. İyi ki geldim. Bu da geçecek. Biraz önce Sayın Bakanım kıymetli büyüğüm Mevüt Çavuşoğlu moral vermek, için aradı. Desteğiniz sürecin başından itibaren aşikar Yavuz Selim Kıran.

TEŞEKKÜR VİDEOSU PAYLAŞMIŞTI

İrlanda'nın başkenti Dublin'den Türkiye'ye gelen Ayten Sevil, Twitter'da teşekkür edip "Biz yurda döndük çok şükür. Karantina odalarımız 5 yıldızlı otel konforunda hazırlanmış. Teşekkürler" demişti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83