Kurtoğlu “Alanya’yı hep birlikte yöneteceğiz”

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftaya parti binasında düzenlenen değerlendirme toplantısıyla başladı. Vatan Partisi’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Faruk Kurtoğlu, “Alanya’yı yönetirken temel çalışma arkadaşlarımız meslek odaları ve üniversiteler olacak. Alanya’yı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kurtoğlu “Alanya’yı hep birlikte yöneteceğiz”
Düzenlenen toplantıda Vatan Partisi’nin belediyecilikteki yönetim anlayışından bahseden Kurtoğlu “Alanya’mızı yönetirken en temel çalışma arkadaşlarımız, meslek odaları ve üniversiteler olacaktır. Meslek odaları ile birlikte ortak projeler geliştirilecektir. Bu kurumlarımızın önerileri dikkate alınarak kentsel planlamaları birlikte yapacağız. Meslek odalarımız hiçbir zaman kamu çıkarını savunduğu için ayak bağı olmakla suçlanmayacaktır” şeklinde konuştu.

Meslek odaları temsilcileriyle ve bilim insanlarıyla birlikte Alanya için geliştirilen plan ve projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Kurtoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “Her partinin halkımızı proje yağmuruna tuttuğu seçim ortamında bizim en büyük “proje”miz, Alanya’mızı ortak akılla yönetmektir. Alanya’mızı yönetirken en temel çalışma arkadaşlarımız, meslek odaları ve üniversiteler olacaktır. Meslek odaları ile birlikte ortak projeler geliştirilecektir. Bu kurumlarımızın önerileri dikkate alınarak kentsel planlamalar birlikte yapılacaktır. Meslek odalarımız hiçbir zaman kamu çıkarını savunduğu için ayak bağı olmakla suçlanmayacaktır. Alanya’mızı muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. Onlara sadece evrak mühürleyen, kayıt tutan değil, mahalleliyi temsil eden, sorunları ve çözümlerini bilen insan muamelesi yapılacaktır. Geçmişte Alanya’ya hizmet etmiş belediye başkanlarından bir danışma kurulu oluşturulacaktır. Belediyenin tüm hizmet alanlarında üniversitelerle birlikte yapılacak düzenli anket çalışmalarıyla Alanyalıların öneri ve şikayetleri öğrenilecektir,elde edilen bu bilgiler ışığı altında çalışmalar yürütülecektir. Belediyelerde uygulanan ihale sisteminin yarattığı güvensizliğe karşı, adım atılacak her konuda bilimsel proje yarışmaları yapılacaktır. Böylece kamuoyunun önünde ve bilimsel ölçütlerde bir süreç yürütülecek; yurttaşlarımızın belediye yönetimine katılımı da sağlanacak,belediye çalışmaları ile ilgili her türlü harcamayı içeren mali tablolar bölgemiz basın kuruluşları aracı ile Alanya halkıyla paylaşılacaktır. Belediye yönetiminde, personel görevlendirmelerinde akrabalık ve yandaşlık değil,  liyakat ve yeterlilik esas alınacaktır. Kadrolu yükselme yerine uygulanan vekâletlerle yönetme anlayışına son verilecektir.”

banner111

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83