Kuş Yuvası'nda şok! İşçiler isyan etti

Alanya Kuşyuvası tünellerinde çalışan işçiler 3 aydır maaşlarını almadıklarını iddia ederek iş bırakma eylemi yaptılar.

Kuş Yuvası'nda şok! İşçiler isyan etti
Alanya'yı Hadim, Taşkent ve Konya ile bağlayacak olan Kuşyuvası bölgesindeki yol ve tünel çalışmaları devam ediyor. Uzun yıllar Alanya'da 'Ölüm Yolu' olarak adlandırılan ve bakımsızlık yüzünden bir çok insanı canından eden yolda yapılan çalışmalar devam ederken ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. 

Kamacı İnşaat'ın üstlendiği tünel ve yol yapım çalışmalarının son hızıyla devam etttiği sanılırken inşaat işçilerinin 3 aydır paralarını alamadıkları öğrenildi. Edinilen bilgilere göre firma adına taşeron olarak çalışan bir çok işçi 3 aydır paralarını alamadıklarını ve aç susuz bir şekilde çalıştıklarını söylediler. 

Yol ve tünel çalışmaları son aşamya kadar getirilirken parasını alamayan işçiler isyan ederek iş bırakma eylemi yaptılar. Çalışmaları bırakan işçiler yetkililerden paralarını istediler. Firma yetkililerin çalışma yerine geldikleri işçilerle tartıştıkları ve olay yerine jandarma geldiği iddia edildi. 

Ant İnşaat'a ait olan Kamacı İnşaat'ın yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, işçiler paralarını almadan çalışmaya devam etmeyeceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83