Kuzey Alanya'ya asırlık altyapı projesi

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzey Alanya’da 2 ayrı proje ile 4 mahalleyi kapsayan bölgede başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Kuzey Alanya'ya asırlık altyapı projesi
Altyapı çalışmaları kapsamında dev projeleri hayata geçiren Alanya Belediyesi, imar yolları üzerinde bulunan derelerde menfez çalışmalarını sürdürüyor. Sugözü, Dinek, Kütürüp, Küçükhasbahçe, Büyükhasbahçe ve Cikcilli Mahallelerini kapsayan imar yolu çalışmaları kapsamında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı. Mahalleleri birleştiren altyapı ve imar yolu projelerini yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kuzey Alanya’nın gelişimine katkı sağlayacak asırlık altyapı projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Başkan Yücel, “Altyapı projelerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 3 yılda 59 kilometre yağmur suyu drenajı ve menfez yaptık. Bunun yanında Devlet Su İşleri ile görüşmeler yaparak, su taşkını olabilecek derelerde de ıslah çalışması yapıyoruz. Şu ana kadar Mahmutlar’da bir derenin ıslah çalışması tamamlandı. Hacet Mahallesi’nde ve Konaklı Mahallesi’ndeki derelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor. Kuzey Alanya’da özellikle imar yolları üzerinde bulunan derelerde iki projemiz Var. Birisi 100 metre uzunluğundaki menfez yapımı. Şu an tamamlandı. Derenin daha kuzeyindeki 15 metre imar yolu güzergâhında ise menfez projemiz devam ediyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83