Lavrov'u bu afişle karşılayacağız

Alanya'ya gelecek olan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Alanya'nın 5 farklı noktasındaki otel ve binaların üzerine asılacak olan ve üzerinde Rusça "Alanya'ya hoş geldiniz" yazacak afişlerle karşılanacak.

Lavrov'u bu afişle karşılayacağız

 Alanya, yarın Alanya'ya gelecek olan Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un ziyaretine kilitlendi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun daveti üzerine yarın özel uçakla gelip Alanya Gazipaşa Havalimanı'na inecek olan Bakan Lavrov, beraberinde kalabalık bir heyetle Alanya'da olacak. Avsallar Mahallesi'ndeki bölgenin prestij otellerinin başında gelen ve Karaca Ailesi'ne ait olan Rubi Platinum Otel'in VIP Konakları'nda ağırlanması beklenen Rus Bakan Lavrov'a ayrıca Türkler veya Konaklı Mahallesi'ndeki bir domates serasının gezdirileceği, ayrıca Rus ve Türk medyasının önünde kendi elleriyle domates toplamasının sağlanacağı öğrenildi.

banner111
BEŞ FARKLI NOKTAYA ASILACAK

Edinilen bilgilere göre, Alanya'nın 5 farklı noktasındaki otel ve binaların duvarlarına, üzerinde Çavuşoğlu ile Lavrov'un yan yana fotoğraflarının yer alacağı ve Türkçe "Alanya'ya hoş geldiniz, Rusça aynı manaya gelen "Dobro pozhalovat' v Alanii" yazan 10 metre uzunluğa ve 5 metre ene sahip dev afişler asılacağı bildirildi. Bakan Çavuşoğlu ile Rus Bakan Lavrov'un Alanya'daki programı ise henüz kesinleşmedi. Konuyla ilgili konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Programı, gizlilik içerisinde Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü hazırlıyor" dedi.

PROGRAMA GÜVENLİK AYARI 

Güvenlik nedeniyle kendilerine de bilgi verilmediğini söyleyen Berberoğlu, "Biz sadece yarın Gazipaşa Havalimanı'nda olacağız, geri kalan program Dışişleri Özel Kalem'in nezaretinde kendiliğinden gelişecek" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83