"LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Ligde kalıcı olmak istiyoruz. İlk maçtan iyi bir neticeyle dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

"LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş deplasmanından istedikleri sonucu alarak dönmek istediklerini söyledi. Sezon başında hiçbir takımın lige tam anlamıyla hazır olmadığını belirten Çavuşoğlu, “En kısa zamanda lige hazırlanmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz de var. Önümüzdeki süreçte bunları gidereceğiz. Tarihimizde ilk kez Süper Lig'de mücadele edeceğimiz için hem bizde, hem de şehirde ayrı bir heyecan var. Buna alışacağız” dedi. 

banner111
Ligin ilk maçının geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile olmasının ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Çavuşoğlu, “İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm takımlara da iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Sporda dostluk ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde herkesin duyarlı olacağı, iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. İlk maçtan iyi bir neticeyle dönmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 

Alanyaspor, tesislerindeki son antrenmanını dün akşam yaptı. Turuncu yeşilli takım yarın Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için bu sabah 08.00’de İstanbul’a hareket etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83