MACARİSTAN'DA BAŞARILI TEMASLAR

Budapeşte ve Zala Ticaret Odası’nın daveti üzerine Macaristan’a giden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası temaslarını tamamladı. Oldukça başarılı görüşmelerin yapıldığı ş gezisinde kurulu bulunan en büyük ticaret meslek örgütleri ile turizm, ticaret ve tarım alanlarında işbirliği kararları alındı.

MACARİSTAN'DA BAŞARILI TEMASLAR

ALTSO Meclis Başkanı Dr. Metin Atalay'ın başkanlığındaki heyette Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, yönetim kurulu üyeleri Ali Kamburoğlu, H. Bilal Sözen ve Ünal Cintaş ile ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Şükrü Müftüoğlu ve Hüseyin Şenli de yer aldı.

banner111
Türkiye Cumhuriyeti Budapeşte Büyükelçisi Şakir Fakılı’nın da büyük katkı yaptığı iş gezisinde ALTSO Heyeti, Macaristan’da bulunan Osmanlı mirası tarihi eserleri de ziyaret etme fırsatı buldular. Kökenleri itibariyle Orta Asya'dan akraba olduğumuz bilinen Macar halkının Türk halkına olan sempatisinin turizmde daha etkin bir işbirliğine dönüşmesi yönündeki çabaları ilerleyen dönemlerde geliştireceklerini söyleyen ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay gezinin başarıyla tamamlandığını söyledi. Atalay, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarihinde bir ilk olan iş gezilerinin meyvelerinin de orta ve uzun vadede yararlarının görüleceğini söyledi.






Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83