Mahalle halkının 'durak' sevinci

Yüksekharman Mahallesi'ne yapılan durak mahalle halkını oldukça sevindirdi. Muhtar Mümin Topal, Türel ve Güney'e teşekkür etti.

Mahalle halkının 'durak' sevinci

“Şehir merkezinde ne varsa, kırsalda da olacak” hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da otobüs durağı sorununu çözmeye devam ediyor. Alanya kırsalındaki 68 mahallenin tamamında gündeme gelen bu talebe duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Alanya’ya toplam 105 adet durak göndermişti. Duraklar, dört ayrı ekip tarafından mahallelere monte edilmeye devam ediyor.

banner111

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nin yukarısında bulunan Yüksekharman Mahallesi'ne de bugün yeni durağı takıldı. Vatandaşların otobüs beklerken yağmur ve güneş nedeniyle büyük sıkıntı çektikleri mahallede yeni durak sevinci yaşandı. Mahalle Muhtarı Mümin Topal yeni durağın takılmasına oldukça sevindiklerini belirterek, "Mahallemizin durak talebini yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'e çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83