Mahallelinin doktor isyanı

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi sadece tek doktorun mahallenin talebini karşılayamdığını belirterek, en az 5 doktor bölgemizle ilgilenmeli dediler.

Mahallelinin doktor isyanı

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi doktor sıkıntısı çekiyor. Mahallede bulunan semt polikliniğinin haftanın her günü açık olmasına rağmen, poliklinikte yalnızca 1 doktor görev alıyor. Mahalle halkının talebine 1 doktorun yetmediğini belirten Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top yetkililerden yardım istedi.

banner111
Muhtar Top, 6 ay önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve 4 ay önce de Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan'la görüştüğünü belirterek konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını belirtti. 

Muhtar Top, "Konaklı ile Mahmutlar'ın Alanya'ya olan uzaklığı aynı. Nufüs olarak ise o bölgeden çok fazlayız. Ancak Konaklı'da bile 5 doktor bulunurken, Mahmutlar bölgesine 1 doktor yetmiyor. Başhekim Yazan, atama yapılınca 5 doktor bölgede görev alacak demişti ancak 6 ay geçmesine rağmen hiç bir gelişme yok. Vatandaşlarımız bu durumdan dolayı büyük sıkıntı çekiyor. " diye konuştu.

3 yıl önce açılan poliklinikte tek doktorla işlerin yürütüldüğünü belirten Muhtar Top, yetkilileri göreve çağırdı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83