Mahmutlar'da çocukların yüzü gülecek

Alanya belediyesi, Mahmutlar Mahallesi’nde tam kapsamlı 3 parkın inşaatına başladı.

Mahmutlar'da çocukların yüzü gülecek

 Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.

banner111

YENİ PARKLARDA ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi’nde yeni yapacağı modern parklarda, çocuklar için her şey düşünülmüş durumda. 3 ayrı noktaya yapılacak olan parklarda; ahşap tırmanma oyun kompleksi, tırmanma oyun gurupları, oturma alanları, engelli ve engelsiz oyun gurupları, ahşap oyun gurubu, salıncak, tahterevalli, 0-6 yaş oyun gurubu, kum havuzu, 4 adet masa tenisi ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları yükselecek.

YÜCEL: “ÖNCELİĞİMİ ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımına başlanan 3 adet parkta, çocukların güvenliğini ön planda tuttuklarını söyledi. Başkan Yücel; “Kent ve kırsalda yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz. Mahmutlar Mahallesi’nde 101. Sokak’ta 1740m2, Aydın Sokak’ta 2095m2 ve 103. Sokak’taki 1014m2’lik alana toplam 4849 m2’lik tam kapsamlı 3 adet park yapıyoruz. Parklarımızda önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği. Onların mutluluğu şehrimizin mutluluğudur. Büyük Alanyamıza güvenli ve mutlu şehir portresini çizmeye devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83