Mahmutlar'da Ramazan Şenliği düzenlenecek

Alanya Belediyesi, Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) iş birliğinde Mahmutlar Mahallesi’nde Ramazan Şenliği düzenleniyor.

Mahmutlar'da Ramazan Şenliği düzenlenecek
Alanya Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşaması için çalışmalarını kentin dört bir yanında sürdürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) ile iş birliğinde Mahmutlar Mahallesi’nde Ramazan Şenliği düzenlenecek. 30 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22.00’da başlayacak Ramazan Şenliği’nde Türk Tasavvuf Müziği ve Sema gösterileri yer alacak. Mahmutlar Ramazan Şenliği, Alanya Belediyesi Mahmutlar Ek Hizmet Binası alanında olacak.

YÜCEL: “RAMAZAN ŞENLİĞİMİZE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamayla 30 Mayıs akşamı düzenlenecek olan Ramazan şenliğine bütün vatandaşları davet etti. Başkan Yücel; “Alanyamızın en güzide bölgelerinden birisi olan Mahmutlar Mahallemizde birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttırılması için Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneğimiz ile iş birliğinde hazırladığımız Ramazan Şenliğimize bütün vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83