Mahmutlar Dosyası’na olumlu yanıt Soylu’dan geldi

Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar’ın Muhtarı Ahmet Top, Mahmutlar Mahallesi’nin gelişmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muhtar Top’un girişimleriyle hazırlanan Mahmutlar Dosyasıyla ilgili olumlu yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun özel kaleminden geldi.

Mahmutlar Dosyası’na olumlu yanıt Soylu’dan geldi
Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Mahmutlar’ın gelişmesi için şehirdeki projelerini kapsayan dosyayı İçişleri Bakanlığı’na göndermişti.

Muhtar Top hazırladığı dosyada, Mahmutlar turizminin gelişmesi, Mahmutlar’daki sağlık sorununun çözülmesi gibi birçok önemli konularda önerilerilerini bakanlığa sunmuştu. Dosyanın tesliminin ardından müjdeli haber  İçişleri Bakanlığı Özel Kalemi’nden geldi. Bakanlıktan gelen yanıtta, Top’un sunduğu dosyada yer alan maddelerle ilgili çalışmalara başlanacağı söylendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtar Top, “Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ilgisinden dolayı Mahmutlar halkı adına çok teşekkür ederim. Sayın bakanımızın Mahmutlar Dosyası ile ilgili ciddi bir şekilde ilgilenmesi ve sorunlarımıza çözüm araması bizleri çok mutlu etti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83