Mahmutlar’a tek kadın aday

Mahmutlar’ın tek Kadın muhtar adayı Hülya Demir, Muhtarlık seçim ofisini kalabalık bir törenle açtı.

Mahmutlar’a tek kadın aday

1999 yılında Düzce depreminden sonra Mahmutlar’a yerleşen ve hayatını kuaförlük mesleği ile sürdüren Hülya Demir’in, Muhtarlık Ofisi açılışına çok sayıda kişi katıldı.


“Değişime hazır ol” sloganı ile yola çıkan Demir, “19 yıldır iyi niyetli güzel yürekli insanlarla birlikte oldum. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından Mahmutlar’ı yurt edinerek sahiplenmiş benim gibi on binlerce insan Mahmutlar’ın gelişmesi ve güzelleşmesi için birlik olduk. Yerlisi ve yerleşeni ile etle tırnak gibi ayrılmaz olduk. Her kesimden pek çok insanın kapımı çalarak kendilerine göre sosyal, ekonomik, psikolojik sorunlarını dinledim ve çözüm olmaya çalıştım. Yıllarca Mahmutlar’ın Hülya ablasıydım şimdi de muhtarı olmak istiyorum. Desteklerinizle Muhtar olduğum zaman Mahmutlar’da çok güzel gelişmeler olacak, ben değil, biz odaklı yerli-yabancı ayrımı yapmadan bir bütün olarak yönetim şeklini hayata koyacağız. Mahmutlar’ın kültürünü, sosyal dengesini, emniyetini, şehir medeniyetini daha fazla kaybetmeden hayata geçirmek için hazırım. Muhtar olmak istiyorum” dedi.

banner111

KATILIM YÜKSEK OLDU

Hülya Demir’in Muhtarlık Ofisi açılışına; İYİ Parti ve CHP’nin ortak ittifak adayı Abdullah Sönmez, CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, İlçe Yönetimi ve Mahmutlar Kadın Kolları, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, yönetimi ve Kadın Kolları, Mahmutlar Eski Belediye Başkanı Alaattin Çakır, AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen ve yönetimi, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Garip Kodal ve Hasan Basar, MAHKOD Başkanı ve Mahmutlar Post Gazetesi sahibi Mesut İlhan, Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83