Mahmutlar’da Yücel coşkusu

Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı ve mevcut belediye başkanı Adem Murat Yücel Mahmutlar Seçim Ofisi’nin açılışını düzenlenen kalabalık bir törenle gerçekleştirdi.

Mahmutlar’da Yücel coşkusu

Alanya’nın Cumhur İttifakı Adayı ve mevcut Başkan adem Murat Yücel, Mahmutlar Seçim Ofisi’nin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Öncelikli olarak olarak Alanya Belediyesinin planladığı yatırımları anlatan Yücel, “5 yılda bütçesini 3 kat arttıran, 5 yılda 371 eseri üreten bir Alanya’dır.  Artık Alanya Belediyesi, Bazılarının hayallerini bile kuramadığı eserleri gerçeğe dönüştüren bir belediyedir

banner111

“ALANYA’DA ÇOK ÇİRKİN BİR SİYASET İZLENİYOR”

Millet İttifakı Adayı Abdullah Sönmez’in geçtiğimiz hafta sonu söylediği “Adem Murat Yücel Mahmutlar halkını küstürdü” eleştirilerine de yanıt veren Başkan Yücel, “. Herkese kucak açtık. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Kimseye iftira atmadık, hakaret etmedik. Kişileri eleştirmedik. Siyaset değil hizmetler yarışsın, adaylar değil projeler yarışsın istedik. Bizim siyaset anlayışımızı tüm Alanya bilir. Ama şimdi görüyoruz ki, çok çirkin bir siyaset izleniyor” şeklinde konuştu.

“ÇAYARASI ÇARŞISI SEZON ÖNCESİ HİZMETE AÇILACAK"

Çayarası Yaylası’nda yapımı tamamlanan çarşının açılacağı müjdesini de veren başkan Yücel, “Size buradan söylemek istediğim bir güzel haber daha var. Çayarası Yayla Çarşısı bu sene yaylacılarımız sezonu açmadan hizmete girecek. Yaylamıza sağlık ocağını da yaptık. Şimdiden hem çarşımız, hem de sağlık ocağımız bölgemize ve yayla sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Mahmutlar’da büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Yücel’in konuşmasının devamı şöyle:

“MAHMUTLAR HER ZAMAN BİZE SAHİP ÇIKTI"

Mahmutlar her zaman bizlere sahip çıktı. Biz, Mahmutlarlı dostlarımızın sevgisiyle desteğiyle bugünlere geldik. Öncelikle 5 yıl boyunca süren desteğiniz için, güveniniz için, sevginiz için, kardeşliğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Alanyamızın her bir köşesinde taş üstüne taş koymanın, mevcut hizmetleri daha kaliteli yapmanın, ayrımcılıktan uzak bütünleştirici bir hizmet siyasetinin, vatandaşlarımızın gönlünü kazanmanın gayreti içinde olduğumuz bir 5 yılı hamdolsun alnımızın akıyla tamamladık. “

“ALANYA BELEDİYESİ İLKLERİYLE GÜNDEMDE OLAN BİR BELEDİYE”

“Artık Alanya Belediyesi hizmetleri ile, eserleri ile, ilkleri ile başarılarıyla gündemde olan bir belediyedir. Artık Alanya Belediyesi, tüm mahallerinde imar bütünlüğünü sağlayan, kendi bitkisini, kendi asfaltını, kendi betonunu, güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten, Antalya’nın en fazla yatırım bütçesine ve en güçlü araç filosuna sahip, 5 yılda bütçesini 3 kat arttıran, 5 yılda 371 eseri üreten bir Alanya’dır. Artık Alanya Belediyesi, Bazılarının hayallerini bile kuramadığı eserleri gerçeğe dönüştüren bir belediyedir. İşte biz bunu başardık. Biz bunu sizlerle başardık."

“BİZ ŞİMDİYE KADAR HOŞGÖRÜYÜ BENİMSEDİK"

Biz şimdiye kadar hep hoşgörüyü benimsedik. Herkese kucak açtık. Bize oyverenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Kimseye iftira atmadık, hakaret etmedik. kişileri eleştirmedik. Siyaset değil hizmetler yarışsın, adaylar değil projeler yarışsın istedik. Bizim siyaset anlayışımızı tüm Alanya bilir. Ama şimdi görüyoruz ki, çok çirkin bir siyaset izleniyor. Alanya halkımız bu siyaseti, bu üslubu hak etmiyor. Projesi olmayanlar, vizyonu olmayanlar, hizmette gözü olmayanlar bizim yaptığımız hizmetlerin fersah fersah gerisinde söylemlerle Alanya halkının karşısına çıkıyorlar. Marka bir şehir olan Alanya bunu hak etmiyor.

Mahmutlar’ın 2 aslan gibi meclis üyesi var. Mahmutlarlı kardeşlerimin her zaman yanında olan bir de başkanı var.  Biz Botanik Parkı, Macera Parkını, Bilim Müzesi ve Bilim Köyü’nü, Dünya’nın en güzel Kent Meydanı’nı yapacağız diyoruz, Alanya’yı bir dünya kenti yapacağız diyoruz. Onlar 40 yıl öncesinin Türkiye’sinden,çaydan, çorbadan, servisten bahsediyor. Biz, onların servis yapacağı okulları vatandaşımızın ayağına getirdik.Mahmutlar’ın tek lisesi vardı, şimdi öğrencilerimiz Mahmutlar- Kestel sınırına yeni yaptığımız Akdeniz Anadolu Lisesine gidiyorlar. Biz 5 yıllık hizmet dönemimizde Oba Kız Öğrenci Yurdunu, doğuda ve batıda 2 liseyi hizmete açtık. Alanya’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerimize her yıl burs verdik.Eğitim yatırımlarımız 5 yılda 25 milyonu geçti. Yeni dönemde de okul öncesi çocuklarımız için her mahallemize kreş açacağız. Diğital Kütüphaneler kuracağız. Her çocuk evindeki bilgisayarını kullanarak ülkemizin ve dünyanın en iyi kütüphanelerinden yararlanabilecek. Belediyecilik vizyon işidir, belediyecilik proje işidir, belediyecilik gönül işidir.

Belediyecilik Adem Murat Yücel’in işidir, belediyecilik bizim ekibimizin işidir. Mahmutlar bizim için çok önemli bir mahalle. 40 bine yakın nüfusu, bir ilçe olmayı hak eden yapısı ile Mahmutlar bizim gözbebeğimiz. 5 yılda Mahmutlarımızın merkezine, civar mahallelerine ve yaylalarına birçok hizmet getirdik. Mahmutlar Mahallemize Kırlangıç Parkları, demokrasi parkı, Dere Park ve Şairler Parkı gibi en güzel sosyal donatı alanlarını ve en güzel parkları yaptık.

Yine Mahmutlar’da Atatürk Caddesi başta olmak üzere birçok caddemizde düzenlemeler yaptık, yeni yollar ve sıcak asfaltla Mahmutlar’a kaliteli ve ferah yollar kazandırdık. Bölgemizin yaylası olan Sarımut’taGökbel’de şantiyeler kurduk. Mahmutlar Keşbeleni ve Kozarası Yayla yolunun altyapı çalışmalarını tamamladık.”

“SÜLÜKLÜ YAYLA YOLUNU ASFALTLAYARAK ULAŞIMA AÇTIK”

“Sarımut ile Gökbel’i bağlayan 11 kmlik Sülüklü Yayla yolunu asfatlayarak ulaşıma açtık. Cindi Yaylamıza Cindi Deresi üzerine köprü yaparak bölgenin ulaşım sorununu çözdük. Bu kadar hizmeti görmemek, “Mahmutlar’ahiçbirşey yapılmadı demek” iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Takdirini değerli Mahmutlar halkına bırakıyorum. Sizlere buradan bir müjde vermek istiyorum. Çayarası Yaylamızda inşa ettiğimiz Çarşı Merkezini bu yayla sezonu öncesinde hizmete açıyoruz. Torosların zirvesinde lokantasından, berberine, fırınına kadar herşey sizlerin hizmetinde olacak. Çayarasınasağlık ocağını da yaptık. Şimdiden hem çarşımız, hem de sağlık ocağımız bölgemize ve yayla sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yine Mahmutlara çok kapsamlı bir spor tesisi yapacağız. Mahmutlarsporumuzun resmi müsabakalarını yapacağı, içinde çok kapsamlı sportif tesislerin olacağı spor kompleksimizin projesi ve Mesire Alanı’nın yanında yeri hazır. İnşallah tahsisini alır almaz kazmayı vurup çalışmalara başlayacağız. Mahmutları’mıza ve bölge gençliğimize şimdiden hayırlı olsun. Biliyorsunuz geçen haftalarda Menderes Başkanımın projesi olan Alanyaspor Tesislerinin temelini hep birlikte attık. Hem bizim hem de Menderes başkanımın yaptığı spor yatırımlarıyla Mahmutlar spor turizminde çok iyi bir noktaya gelecektir.”

“MAHMUTLAR’A BÖLGENİN EN MODERN KÜLTÜR MERKEZİNİ AÇIYORUZ”

Hanım kardeşlerimize yönelik el sanatları ve yabancı dil kursları verdiğimiz Mahmutlar El Sanatları Merkezi’mizin yoğun talebi karşılamak için ilave derslikler yaparak kapasitesini 2 katına çıkarttık. Gelecek dönem bu hizmetimizi de arttırarak sürdüreceğiz. Buradan siz değerli Mahmutlar halkına bir müjde daha veriyorum. Mahmutlar Kültür Merkezi’nin projesi hazır, ihale altyapısı hazır.  Mahmutlar’a bölgenin en modern, en büyük Kültür Merkezini yapıyoruz. Konferans salonları, sanat atölyeleri, gençlerimiz için kütüphane, etüt ve bilgisayar odaları ile Mahmutlar’a yakışır bir kültür merkezi olacak. Şimdiden Mahmutlar halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Biz sağlıktan eğitime, spordan sosyal ihtiyaçlara kadar her türlü talebe cevap vermeye çalışırken, bir yandan da istihdam sağlamaya, vatandaşlarımızın ekmeğini ve aşını büyütmeye çalışıyoruz.

“GENÇLERİMİZE YENİ İŞ İMKANLARI DOĞACAK”

Kestel’den başlayıp Mahmutlar’ın sonuna kadar 30 metrelik alternatif bir yolu gelecek dönem içinde hizmete açacağız. Atatürk Caddesi ile Çevreyolu arasından geçireceğimiz 30 Metrelik Yol ile bölgenin trafik yoğunluğunu azaltacağız. Atatürk Caddesi’nin değerini arttırıp turizm ve ticaret merkezine dönüştüreceğiz.  Mahmutlar’a yapacağımız bu projelerle işsiz gençlerimize yeni iş imkanları doğacak, esnafımız daha çok kazanacak, bölgemizde yaşayan herkesin yüzü gülecek. Mahmutlar’ın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak 30 Metreli Yolumuz şimdiden bölgemize hayırlı olsun. Cumhur İttifakıyla Alanya’da bir hizmet birlikteliği, bir güç birliği yakalandı. Artık ayrımız gayrımız olmadan Alanya’yı dünyada örnek gösterilen bir kent yapmak için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli destekleriyle her zaman Alanya’nın yanında. Bu birliktelik Alanya’ya güç katacak, önünü açacaktır. Bu birliktelikten kazanan Alanya olacak, Mahmutlar olacak.

Cumhur İttifakı adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Dışişleri Başkanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Menderes Türel’e, arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim siz değerli Mahmutlarlıkardeşlerime ve tüm Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İşi ehline bırakmak için, kaliteli hizmet için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve  istikrarı için Cumhur İttifakını Antalya’da ve Alanya’da zaferle taçlandıracağız. “

“ALANYA’DA TÜREL ANTALYA’DA MENDERES TÜREL”

“Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel diyoruz. Yıllar önce aynı partide genel başkanım olarak çalıştığım Sayın Bakanım, kader bizi Cumhur İttifakı’nda yine biraraya getirdi. Demek ki doğru yoldayız.Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sözlerime son verirken, Mahmutlar Seçim OfisimizinAlanyamıza ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim. Katılımlarınız için tek tek teşekkür eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83