MALATYALILAR DERNEĞİ'NDEN TANRISEVEN'E ZİYARET

Alanya Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

MALATYALILAR DERNEĞİ'NDEN TANRISEVEN'E ZİYARET
Alanya Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Sönmez, önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında Kaymakam Tanrıseven'e bilgi vererek destek istedi. Başkan Sönmez, ''Alanya Kaymakamımız toplumun farklı kesimlerini tek çatı altında toplayarak kaynaştıran bir yapıya sahip. Bugün bizlerde yeni yönetimimizle Kaymakam beye hem ziyaret etmek hem yapmayı planladığımız faaliyetler sunmak için buraya geldik'' dedi.

ALANYA ÖRNEK BİR ŞEHİR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alanya’nın 81 Vilayetten ve 78 farklı Ülkeden insanın bir arada yaşadığı örnek bir şehir olduğunu ifade etti. Kaymakam Tanrıseven, “Alanya bu çerçevede kapalı bir toplum değil dışarıya da açık bir toplumdur. İlçemizde 81 vilayetten ve 78 farklı ülkeden insan barış ve huzur içinde yaşamaktadırlar. Bizlerde bu barış, huzur ve güvenlik ortamının devam etmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Alanya'da yeni kurulan Malatyalılar Derneği ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83