Maskeli Şebnem ismi parkta yaşayacak

Maskeli Şebnem ismi parkta yaşayacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yakalandığı lösemi hastalığına karşı mücadelesiyle tüm Türkiye’ye örnek olan Şebnem Köseoğlu’nun adını yaşatmak için bir park yaptırarak hizmete açtı.


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Cikcilli Mahallesi Saray Beleni Caddesi üzerinde bulunan yeşil alana Şebnem Köseoğlu anısına park yapımını tamamladı. 2018 yılında başladığı lösemi hastalığı ile savaşına 2020 yılında yenik düşen ve mücadelesiyle tüm Türkiye tarafından “Maskeli Şebnem” olarak tanınan Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu’nun ismi, okulunun önünde oluşturulan parkta yaşayacak.

banner111

YÜCEL: “MÜCADELESİ HER ZAMAN ÖRNEK OLACAK”

Maskeli Şebnem’e tedavisi boyunca da sürekli destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yaşama sevgisiyle herkesin gönlünde taht kuran Şebnem Köseoğlu için öğretim görevlisi olduğu AHEP Üniversitesi yanında bulunan yeşil alana, kendisi için çok önemli olan üniversite ve öğrencilerin sakince vakit geçirebilecekleri parkın yapımını tamamlayarak hizmete açtık. Lösemi hastalığı nedeniyle genç yaşta kaybettiğimiz sevgili Şebnem’in adını bu parkta yaşatacağız.” dedi.

Lösemi hastalığıyla yaptığı savaşla herkese örnek olan Maskeli Şebnem, kendisi adına sosyal medyada kök hücre bağışı için kampanya başlatılırken, tüm Türkiye’nin bu kampanyaya destek vermesini sağlayarak önemli bir sosyal sorumluluk hareketinin de başlatıcısı olmuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83