Meclis Üyesi Bağışlar'dan dikkat çeken gönderme

Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, "Alanya'mızın marka değerine katkı sunacak, katma değer sağlayacak projeleri hiç bir siyasi ayrım gözetmeksizin desteklemeye devam edeceğiz. Cingöz Recai ' lere duyrulur" dedi

Meclis Üyesi Bağışlar'dan dikkat çeken gönderme

Alanya Belediye Meclisi Üyesi Yılmaz Bağışlar dün yapılan toplantıda alınan kararlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in su üretim tesisine ilişkin karşı çıkanlara da mesaj veren Bağışlar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bilindiği üzere, uzun süredir Alanya Belediye' mizin üzerinde çalıştığı ve Alanya' mıza kazandırmak istediği bir proje var.
Alanya Belediyesi tarafından marka patenti alınan ve Belediye iştiraki şirketimiz tarafından projesi üstlenilen "Alaiye Su" markası ile bir su şişeleme tesisi kurmak ve Alanya'mıza bu markayı kazandırarak belediye bütçesine ek gelir sağlamak.
Dün yapılan Belediye Meclis toplantısında, bu tesisin yapılabilmesi için 17 milyon lira bir sermaye arttırımı ile bu şirketin projeyi gerçekleştirmesinin önünü açmak  için gündeme gelen konuda oylama yapıldı ve benim de MHP ve AKP meclis üyelerimiz ile birlikte 'evet'
oyu kullandığım gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Ülke ve dünya ekonomisinin geldiği negatif pozisyondan kamu kurumlarının de etkilendiği ve gelir kaybına uğradığı bu günlerde, hep bahsettiğimiz ve tavsiyelerde bulunduğumuz gibi Belediye' miz bütçesine ek gelir sağlayacak bu tür projelerin desteklenmesi ve önünün açılması kadar doğal bir durum olmayacağı kanaatindeyim.
Belediye bütçesine ek gelir sağlayacak ve hemşehrilerimize hizmet olarak dönecek bu tür projelerin desteklenmesi, siyaset üstü bir durumdur ve popülist, ucuz siyasi ayak oyunlarının dışında tutulması gerekir.
Hizmetin haseti de olmaz siyasetide. Diğer siyasi partilerin ' hayır ' oyuna saygı duyuyorum. Bugüne kadar ki siyasi yaşantımızda, doğru yapılan işleri destekledik, yanlış yapılan işlerin karşısında durduk ve böyle olmaya da devam ederek, Alanya'mızın marka değerine katkı sunacak, katma değer sağlayacak projeleri hiç bir siyasi ayrım gözetmeksizin desteklemeye devam edeceğiz.
Cingöz Recai'lere duyrulur."

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83