Mehmet Şahin adaylığını açıkladı

'Yeniden ALTSO Başkanlığı'na adayım' diyen Şahin, "Her üyemizin oyunu istiyorum ama oyundan çok desteğini istiyorum. Eğer bu kardeşinizin gerek Ankara'da gerek yerel yönetimlerde sesinin gür çıkmasını istiyorsanız Türkiye'de sizin hakkınızı daha iyi savunmamı istiyorsanız desteğinizi verin. Ben de size 4 yıl hizmet edeyim" dedi.

Mehmet Şahin adaylığını açıkladı

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin bugün Kültür Merkezi'nde üyelerle buluştuğu toplantıda yeniden adaylığını açıkladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile çok sayıda üyenin hazır bulunduğu Kültür Merkezi'ndeki toplantıda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in 4.5 yıllık sürede Alanya'ya kazandırdığı eserler ev önümüzdeki dönem kazandıracağı projelere ilişkin 15 dakikalık bir sinevizyon gösterisi düzenlendi.

banner111
'BİZ ALANYA SEVDALISIYIZ'

Kendisini bu önemli gününde yalnız bırakmayan salondaki tüm konuklara teşekkür ederek sözlerine başlayan ALTSO Başkanı Şahin'in konuşmasındaki en önemli satır başları şöyle: " Alanya Yat Limanı'ndaki yatların Alanya Balıkçı Barınağı'na taşınması, Balıkçı Barınağı'nda günübirlik yatların Yat Limanı'nda çalışmasına dönük projemizi hayata geçiriyoruz. Balıkçı Barınağı'nda 7 tane balıkçımız var, bu balıkçılarımıza saygımız var. Bunlar Balıkçı Barınağı'nın bir kenarında kalabilir. Bu projemizi gerçekleştirince Alanyamızın marka değerine marka katacak, marka değerini yükseltecek. Biz bunları yaparken, 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' demedik. Biz tanıtım eksik dedik. Tanıtım eksikti ama bizim kimseyle bir sorunumuz yoktu. Amacımız kimseyi kırmak ve üzmek değildi. Ben yöneticiysem, yöneticiler, 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' derse o zaman şehrimizde bir kamede ileriye gidemeyiz. Ben de bir takım işler yapardım ziyaretler yapar, sizin gönlünüzü alır, tekrar seçilir, işime bakardım. Ama biz asla koltuk sevdalısı olmadık, makam ve mevki sevdalısı olmadık. Biz Alanya sevdalısıyız. 

"YÜZ YÜZE GELİNCE UTANMAYALIM"

Biz aday olduğumuz zaman siyasi partiler, ülkeye hizmet amacıyla kurulurlar. Ben de doğup büyüdüğüm memlekete hizmet etmek amacıyla AK Parti'de Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile omuz omuza siyaset yaptım. Ama hiç bir zaman ideoloji adamı olmadım. O o partili, bu bu partili diye siyaset yaptığım dönemde de hiç düşünmedim. ALTSO Başkanı olduktan sonra da hiç bir zaman insanlara ideolojik yaklaşmadım. Bütün partilere eşit mesafede yaklaştım. Ama bazıları sırf bir şey yaratmak için, 'Tamam çok çalıştı Mehmet Başkan. Katkı sağladı Alanya'ya. Köprü oldu Büyükşehir Belediyesi ile Hükümet ile Alanya arasında ama Bakan'ı çok zikrediyor' diyorlar. Ya arkadaşAllah'ını severseniz, Alanya Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partili, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili, Hükümet AK Partili. Ben de ideoloji yapsam  sen bunu eksik yaptın, böyle oldu. Ya teşekkür etmek kötü bir şey mi yapılan şeye. Bakın Alanya'da ilkler yapıldı diyoruz, onlarca projeyi sayabiliriz. Ben de 
teşekkür ediyorum emeği geçenlere. Sadece teşekkür ediyorum ama bundan da rahatsız olanlar olduğunu görüyorum. Bunları ön plana çıkararak, Alanya'da korku imparatorluğu kurmaya çalışanları da görüyorum. Hata yapıyorlar. Bakın bu seçimler biter, daha çok seçimler geçen Alanya'da. Ama yine biz birbirimizin yüzüne bakmak zorundayız. Yüz yüze geldiğimiz zaman utanmamalıyız. Bu çok önemli arkadaşlar. 

"HER ÜYEMİZE ULAŞABİLİYORUZ"

Seçimden seçime sizi hatırlamadık. Başta kahvaltı programlarımız sizlere tek tek ulaşmaya çalıştık. İlk ALTSO Başkanı olduğumda sizlerle kahvaltı programlarında buluştuk. Ve her etkinlikte bir kaç arkadaşımız yanımıza geliyor, 'Başkanım bizi davet etmedin, biz de odanın üyesiyiz' diyorlar. Oy vermeseniz de ben sizi davet etmek zorundayım. Bu sizin en doğal hakkınız. Başkanlığım döneminde odada telefon numarası olmayan her üyenin telefon numarasını güncellettik. Şuanda bütün üyelerimize tek tek ulaşıyoruz. Odamızın her etkinliğinde üyelerimizi haberder ediyoruz. 

"HAM DEDİK HAMAM YAPTIRDI"

Biz bunları yaptık ama hiç bir zaman, 'Benim arkamda Bakan var. Ben arkamda milletvekili var' demedim. Bakın diyorlar ki, 'Mehmet bu kadar projeyi yaptı ama arkasında Bakan var' diyorlar. Allah razı olsun. Bakanımıza ham dedik, yanına bir de hamam yaptırdı. Bizim itirazımız yok buna. Size soruyorum geçmişte Genel Başkan Yardımcıları yok muydu, Başbakan Yardımcılarımız yok muydu? Onlara proje götürdünüz mü götürmediniz.  

"BEYTÜL MALLA UĞRAŞMADIK"

Bugün sizlerin karşısına başımız dik çıktıysak başta sizlerin bize olan teveccüh beni çok mutlu etti. Biz de sizleri mahçup edecek hiç bir şey yapmadık. Beytülmalla uğraşmadık, hazine arazisi, orman arazisi, ihalelere girmedik. Kesinlikle kendimize haksız bir kazanç sağlamadık. Biz ekmeğimizi inşaat sektöründen kazanıyoruz. Ortaklarımla birlikte inşaat yapıyorum. İki ortak üç ortakla inşaata başlıyoruz, en son bir yaptık 70 daire elimizde kaldı. Aynı sıkıntıların ben de içindeyim. Ama asla beytül malla, devlet malıyla, orman parkları ve limanlarla uğraşmadık, uğraşmam da. 

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM"

İnanın  bu dönem kafamdan, 'Aday olmayayım' dedim. Artık yeni bir arkadaşımız devam etsin dedim. Gerçekten ALTSO Başkanlığı yorucu. Ama ALTSO Başkanlığı çok onurlu ve şerefli bir görev. Tüm ekibimizle birlikte gerçekten ALTSO'da çok büyük bir efor sarf ediyoruz. TOBB Başkanımız Rifat Hısarcıkloğlu'nun da söylediği gibi ALTSO'da para yok. Yorucu olduğu için yerimize bir arkadaşımızı yetiştirip, görevi bırakalım bu dönem. Ancak bizim çok çalışmamız devlet büyüklerimizin de çok çalışması göze battı. Bize FETÖ'cüsün dediler, bize FETÖ operasyonu yaptılar. Bizi dijital ortamda yazdıkları bir belgeyle sizlerin karşısında itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Sadece itibarımızı almaya çalıştılar, belki devlet büyüklerimiz de hedefteydi bu operasyonda. Mehmet Şahin'i alalım nasıl olsa hava puslu alalım geçelim dediler. Amaçları ALTSO'yu ele geçirip, devlet büyüklerimizi ekarte edip, sadece Alanya'ya değil, Antalya'ya çökmekti bu alçakların hedefi. Ama arkamda sizler varsınız, bana olan güveninizi hiç bir zaman kaybetmediniz. 

"MESNETSİZ SUÇLAMA TUTMUYOR"

STK'larda siyasette insiyatif alın, korkmayın. Belki korkmakta haklısınız, çamur atabilirler, iftira atabilirler ama bundan büyüğü de yok. Ama bakın attıkları iftiralar mesnetsiz olunca tutmuyor. Bugün dimdik karşısınızda ayaktayız. Hepinizden Allah razı olsun. Bana sahip çıktınız, Alanya ticaretimize sahip çıktınız. Bizim başkanımızdan FETÖ'cü olmaz dediniz. Biz de bu sürece hiç müdahale etmedik, akışına bıraktık, avukatlarımıza konuyu akışına bırakın dedim. Dün de Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı dava açmadan bize takihsizlik kararı verdiler. Hepinizden bana sahip çıktığınız için Allah sizlerden razı olsun. 

"SİZİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR"

Sizden oyunuzu istemek için buraya davet etmedim ama tabiki sizlerin oyunu istiyorum. Sizlerin oyundan çok desteğini istiyorum. Eğer bu kardeşinizin sesinin daha gür çıkmasını istiyorsanız gerek Ankara'da gerek yerel yönetimlerde bütün Türkiye'de sizin hakkınızı daha iyi savunmamı istiyorsanız 15 gün kaldı seçime. 15 gün kaldı seçime ben de 4 yıl memleketimize Alanyamıza sizlere hizmet edeyim."

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 21:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83