MEZARLIKLARDA BAYRAM MESAİSİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklardaki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

MEZARLIKLARDA BAYRAM MESAİSİ

 Vatandaşların daha rahat ziyaret edebilmesi için Antalya merkezin yanı sıra 19 ilçede bulunan mezarlıklarda Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma yapılıyor. Çalışmaların yoğunlaştığı ilçelerin başında ise Alanya geliyor. Alanya’da irili ufaklı yaklaşık 400 mezarlık bulunurken, vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklar başta olmak üzere merkez ve kırsal alanlardaki mezarlıklarda genel temizlik, ot biçme ve bakım onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Alanya’da son bir yılda toplam 150 mezarlıkta temizlik çalışması tamamlandı. Namazgah ve mezarlık içindeki yürüyüş yolları da yıkanarak bayrama hazır hale getirildi. Diğer yandan Bayram arifesinde Alanya’daki büyük mezarlıklarda vatandaşlara 5 bin adet ücretsiz fidan ve çiçek dağıtımı da gerçekleştirilecek. 

banner111
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda bakım onarım ve temizlik çalışmalarına hız verdirdik. Amacımız vatandaşlarımızın bayramda yakınlarının mezarlarını rahatlıkla ziyaret etmelerini sağlamak. Bu konuda ekiplerimiz özveri ile çalışıyor" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83