MHP Lideri Devlet Bahçeli Alanya’ya geliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Alanya’yı ziyaret edeceğini söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Alanya’ya geliyor
Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel, encümende gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Encümen toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “Haftalık olağan encümen toplantısını gerçekleştirdik. Birimlerimizden gelen konuları, gündem maddelerin ivedilikle işlemlerini tamamladık. Belediye mülkleriyle ilgili ihalelerimizi gerçekleştirdik. Aldığımız kararların bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

"TALEP YOĞUN"
Bu yıl iyi bir turizm sezonu geçirildiğini vurgulayan Başkan Yücel, “Artık mevsim şartlarının da iyi geçmesi nedeniyle daha da hala sokaklarımız canlı. Yaz performansımızla çalıştığımız gibi kış performansıyla da tüm ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Bu yaz tüm Alanya mutlu. Tüm Alanya kazandı. İnşallah gelecek yılın daha da iyi olacağına inanıyoruz.

Gerek acentacılarla gerek incoming ile uğraşanlarla yaptığımız gelecek yıllara aşırı derecede bir talep var. İnşallah bu talebin hem bölgemize hem de ülkemize bir değer olarak kaydedileceğini düşünüyorum. Daha da güzel olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

"ZİYARETE GİTTİK"
Ankara’ya yaptığı ziyaretle ilgili de konuşan Başkan Yücel, “Biz sadece genel başkanımızı, divan üyelerimizle meclis grup toplantısına katıldık. Genel başkanımız Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ettik.

Hem Antalya’da 23-24-25 Kasım’da ‘Yerel Yönetimler Toplantısı’ var. Tüm belediye başkanları bu toplantıya davetli. Biz de milletvekilimiz ve ilçe başkanımızla birlikte Devlet Bahçeli’yi Alanya’ya davet etmiştik. O günkü yoğun programları nedeniyle seçim yasakları başlamadan önce Devlet Bahçeli Alanya’ya mutlaka bir ziyarette bulunacak.

Alanya’ya ve Alanya halkına göstermiş olduğu ilgi, teveccühten dolayı genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye tekrar teşekkür ediyorum. Kendisini en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kadıpaşa Mahallesi’nde süren altyapı çalışmalarıyla ilgili soruyu da cevaplayan Başkan Yücel, “Kısmi yapmamak için orayı tek parça yapmak istedik. Şu anda olmasa bile hafta arasında bütün peyzaj, kaldırım çalışmaları bitecek. 10 gün içerisinde asfaltını tamamlarız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83