Millet İttifakı Alanya kırsalında iddialı

Alanya kırsalında gerçekleştirdiği açık hava toplantılarına devam eden Millet İttifakı, İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; kırsalda güçlü olduğunu yaptığı toplantılarla göstermeye devam ediyor. Güzyaka, Uzunöz, Yalçı, Bucak ve Dim Alacami'de gerçekleştirdikleri kalabalık katılımlı toplantılarında vatandaşlara bölgeye özel projelerini anlattılar.

Millet İttifakı Alanya kırsalında iddialı
'YEREL ÜRETİMİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ'

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ , Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Yönetim Kurulu ile tam kadro gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ilk ayağını Güzyaka’ya gerçekleştirdiler.

banner111

Toplantıdan önce vatandaşlarla birebir sohbet eden Sönmez, halkın ilettiği sorunları çözüme kavuşturacağını ve her sorunun sürekli takipçisi olacağını dile getirdi. Açık hava toplantısında halka yapacağı projelerden bahseden Sönmez “ Alanyamızın tüm değerlerine sahip çıkacağız. Unutulan çiftçimizin ve hayvancılıkla uğraşan halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Köylerimizde bölgeye has hangi meyve ya da hangi sebze yetişiyorsa bunların üretimini arttırmak için destekleyeceğiz. Tarım ve hayvancılık sektörünü Alanya’da destekleyerek ileriye taşıyacağız. Kuracağımız Mandıra ile Alanya halkının ürettiği, Alanya’nın emeği doğal ürünleri halkımıza sunacağız ve sonuna kadar üreticinin desteklenmesi adına çalışacağız" dedi.

'ALANYA'YI SÖZÜNÜ TUTAN BİR YÖNETİMLE BULUŞTURACAĞIZ'

Güzyaka ziyaretinin ardından Uzunöz’e geçen ekip; vatandaşlarla açıkhava toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda halka bölgeye has projelerini anlatan Sönmez “ Uzunöz’deki gençlerimizin işsizlik sorunu oldukça fazla. 100-150 gencimiz kendilerine söz verilmesine rağmen halen işsiz. Verilen vaatler yerine getirilmemiş. Allah’ın izniyle gençlerimizin yüzü bizimle gülecek. Gençlerimizin iş sorununu çözeceğiz.”dedi. Konuşmalarına devam eden Sönmez “ Uzunöz halkından sosyal tesis talebi vari bunu da yönetime geldiğimizde ivedilikle çözeceğiz. Sizlere söylediğim her işin; her durumun birebir takipçisi olacağım. Sizleri verdiği sözü tutan, sözünden dönmeyen bir yönetimle tanıştıracağım.’dedi. Uzunöz mahallesinden sonra Gümüşkavak’a geçen ekibi halk yoğun bir ilgi ile karşıladı. Burada da mahalleye has projelerini halka anlatan Sönmez ve ekibi; Yalçı, Bucak ve Dim Alacami’deki vatandaşlarla da birebir mahallelerinde görüştükten sonra geniş çaplı toplantılarına devam ederek mahalle halkının taleplerine yönelik projelerini anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83