Minibüscüler sandığa gidiyor

Alanya Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Odası üyeleri 7 Ocak Pazar günü sandık başına gidecek ve yeni başkanını belirleyecek.

Minibüscüler sandığa gidiyor
Alanya Minibüscüler ve Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası 6. Olağan Genel Kurulu 7 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Alanya Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşecek olan genel kurul saat 09.00'da start alacak. Saat 17.00'a kadar oy verme işleminin sürmesi daha sonra ise sayım işlemlerine geçilmesi bekleniyor.

3 İsim Yarışacak

Alanya Minibüscüler Odası Başkanlığı için 3 tane aday var. Mevcut başkan Doğan Bacak, geçtiğimiz dönem Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Paşa Özkan ve Nevzat Toksöz başkan olmak için yarışacak isimler. Alanya Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Odası'nın toplam Bin 50 üyesi bulunuyor. Yapılacak olan kongreye üyelerin büyük çoğunluğunun katılması bekleniyor. 

Bacak Davet Etti

Alanya Minibüscüler Odası Başkanı Doğan Bacak tüm esnafları kongreye davet etti. Bacak yaptığı açıklamada, "Olağan Genel Kurulumuza bütün esnaflarımız davetlidir. Bütün esnaflarımızın genel kurula katılıp oylarını kullanmasını önemle rica ediyorum. Şimdiden hepsine teşekkür ediyorum. Herkes odasına sahip çıkacaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83