MUHASEBECİLER ODASINDAN TANRISEVEN'E ZİYARET

Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

MUHASEBECİLER ODASINDAN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Yeni seçilen Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) Başkanı Kerim Gökçeoğlu, oda hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bilgi vermek ve yapacakları projeleri sunmak amacıyla ziyaret ettiklerini belirtti. Başkan Gökçeoğlu, "Yeni bir seçim, yeni bir heyecanla göreve geldik. Arkadaşlarımız bu göreve bizi layık görmüşler. Geçen hafta Cuma günü yeni yönetimi tamamıyla oluşturduk. Odamız 2010 yılında kuruldu. Alanya’da 523 üyemiz bulunmaktadır. Bu sayı ile 40 ili geride bırakıyoruz. Bu zamana kadar bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

banner111
”SIKINTILARI EL BİRLİĞİ İLE AŞACAĞIZ”

Seçimin Alanya adına hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bakıldığı zaman Alanya’da 523 üyesi bulunan büyük bir odamız mevcut. Bu sayı Alanya’nın ekonomi potansiyelini gösteriyor. Alanya vergide 44 ili, istihdamda da 60 ili geride bırakıyor. Bu, Alanya'nın devlet ekonomisine büyük katkı sağladığını gösteriyor. Şehrimizin takımı Alanyaspor'da Süper Lig'e çıktı. Alanyaspor da kışın Alanya'ya ekonomi bakımından büyük katkı sağlayacaktır. Alanya’mızın daha çok kalkınması için el birliği ile çalışacağız. Sıkıntıları iş birliği içerisinde aşacağız" dedi.

Kaymakam Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü; "Vergisini ödeyen vatandaş ile vergiyi toplayan devlet arasında adeta bir köprü vazifesi gören, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de ifa ederek bu mesleğin ne kadar önem arz ettiğini somut örnekleriyle ortaya koyan serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odasının yeni yönetimini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83